Small Foot Drevené obrázkové kocky Farma a ZOO

(1)
Produkt je trvalo vypredaný alebo sa už nevyrába

Viac od tohto výrobcu small foot

Rozmery: 12x12x4 cm
Rozmery kociek: 3,5x3,5x3,5 cm
Vek: 3+

Kód produktu: LE10076 Ean produktu: 4020972100764 Váha: 0,56 Kg

Produkt je trvalo vypredaný
Sklad Dvedeti.sk Dostupnosť neznáma
Predajňa Místek : Dostupnosť neznáma
€ 11,42 € 9,51 bez DPH

Produkt bohužiaľ teraz nie je v predaji

So zvieratkami z farmy a zoo, to sú dva sety puzzle v tvare kociek. Každý si nájde to svoje. Puzzle sa skladá z 9 kociek a možno ho postaviť na 6 rôznych spôsobov. Hračka vyžaduje trpezlivosť, ale kto vyhrá, stane sa kráľom či kráľovnou puzzle!

 

Hlavné vlastnosti:

  • Obrázkové puzzle z kociek
  • 6 možností skladačky

 

 

 

Značka a certifikát FSC® (Forest Stewardship Council) zaručuje, že drevo, z ktorého bol výrobok vyrobený, nebolo vyťažené nelegálne a pochádza z lesov obhospodarovaných šetrným či prírode blízkym spôsobom, v ktorom sú dodržiavané prísne environmentálne a sociálne požiadavky.

Značka FSC® na výrobku znamená, že svojim nákupom pomáhate chrániť lesy a podporujete šetrné, zodpovedné či prírode blízke hospodárenie, vďaka ktorému sú naše lesy stabilnejšie, zdravšie, majú prirodzenú druhovú skladbu a lepšie odolávajú negatívnym následkom klimatických zmien.

 

 

Nemecká firma Legler zameraná na výrobu kvalitných drevených hračiek od roku 1996. Všetky drevené hračky značky Small Foot majú označenie CE a sú vyrábané podľa európskej normy pre bezpečnosť hračiek EN 71. Použité farby sú špeciálne vyvinuté pre drevené hračky a sú odolné aj proti slinám detí. Drevo, ktoré sa používa pre tieto hračky väčšinou pochádza z lesníckych spoločností zapojených do zalesňovania. To ponúka všetkým zákazníkom možnosť prispieť k zachovaniu prirodzene rastúcich lesov. Drevené hračky small foot sú žiarivo farebné produkty, ktoré sú vyrobené prevážne z prírodných surovín - dreva. Deťom robia radosť od útleho veku, rozvíjajú ich hmatové a zmyslové zručnosti. Cieľom značky small foot je podporovať duševný a fyzický vývoj detí.

 

 

Nemecká firma Legler zameraná na výrobu kvalitných drevených hračiek od roku 1996. Všetky drevené hračky značky small foot majú označenie CE a sú vyrábané podľa európskej normy pre bezpečnosť hračiek EN 71. Použité farby sú špeciálne vyvinuté pre drevené hračky a sú odolné aj proti slinám detí. Drevo, ktoré sa používa pre tieto hračky, väčšinou pochádza z lesníckych spoločností zapojených do zalesňovania. To ponúka všetkým zákazníkom možnosť prispieť k zachovaniu prirodzene rastúcich lesov. Drevené hračky small foot sú žiarivo farebné produkty, ktoré sú vyrobené prevážne z prírodných surovín – dreva. Deťom robia radosť od útleho veku, rozvíjajú ich hmatové a zmyslové zručnosti. Cieľom značky small foot je podporovať duševný a fyzický vývoj detí.

Podobný tovar

Dino Drevené obrázkové kocky Macko Pú 12 ks Novinka Novo zásobené
Skladom 3 ks
€ 10,66

Dino Drevené obrázkové kocky  Medvedík Pú 12ks
  • Už zakúpilo viac ako 50 zákazníkov
Posledný kus
€ 10,66

Bino Drevené obrázkové kocky domáce zvieratká 15 dielov
  • Už zakúpilo viac ako 1000 zákazníkov
Skladom 200-299 ks
€ 9,47

Dino Drevené obrázkové kocky Krtkov rok 12ks
  • Už zakúpilo viac ako 200 zákazníkov
Skladom 20 ks
€ 10,66